Sundare Livsstil mejl: carina@sundarelivsstil.se tel: 0707 356 892

 

Friskvårdsmassage/klassisk massage med ekologisk sesamolja

 

Redan på Hippokrates tid (400 f Kr) skrevs om massagens gynnsamma effekter. Dagens massage grundlades i början av 1800-talet av den svenske gymnasten och fäktaren P-H Ling. Han startade Ling-institutet som utbildade terapeuter i vad som kan anses vara grunden till den moderna sjukgymnastiken.

 

Orsaken till de välgörande effekterna är oxytocinet, ett hormon och en signalsubstans som sätts igång i kroppen vid fysisk beröring. Hormonet styr en rad livsviktiga funktioner och är helt nödvändigt för vår överlevnad. Utan fysisk närhet kan inte kroppen läka skador eller sjukdomar, ej heller lagra näring.

 

De positiva effekterna av massage är flera, här nämns några;

massage ger en djupare och lugnare andning, en ökad kroppsmedvetenhet samt förbättrad koncentrationsförmåga. Den motverkar spänningar vid smärttillstånd. Gör spända muskler mjuka och elastiska samt ökar blodcirkulationen i musklerna. Stärker immunförsvaret och ökar utsöndringen av vätska och slaggprodukter i kroppen.

 

Din investering

60 minuter á 600 kronor (nytt pris från 1/2-2018)

30 minuter á 380 kronor (nytt pris från 1/2-2018)

 

Kontantbetalning mot kvitto alt. insättning på konto!

 

Jag har under åren varit verksam på flera olika företag. Bl a hos Seb på Sergels Torg, Swedbank på Stora Essingen, Skanska, Elektrolux, i Rotsunda och hos UKÄ.

 

Aktuellt 2018:

För närvarande har jag inte utrymme för så mycket massage som tidigare.Men tar emot kunder på Lilla Essingen, utifrån möjlighet.

 

 

Övrigt:

För massage gäller avbokning senast 24 timmar före bokad tid.

 

 

 

www.sundarelivsstil.se Carina Hjelm Tel: 0707 356 892 carina@sundarelivsstil.se Godkänd för F-skatt