Om Boken

En mors resa från rädslor, fördomar och sorg till acceptans och tillit

Boken finns att köpa hos Adlibris och Bokus.

Lyssna på ett stycke ur boken

Sagts om Boken

Läsarrecensioner

6

Jag lider med dig. Jag glädjs med dig. Jag beundrar ditt mod. Din resa har inte varit lätt. Men ditt sätt att hantera livet, och din vilja att dela detta med andra, är såå värdefullt. Hela boken genomsyrar kärlek. Klokhet. Ödmjukhet.

Rakel

5

För att komma närmre kärleken och varandra måste man släppa varandra fria. Det tror jag är det största av allt. Den tilliten. Det tar jag med mig. Tack för att jag fick läsa din historia.

Jessica

4

Carina Hjelm det var länge sen en bok höll mig vaken till sent på natten. Tack för ditt viktiga budskap och jag hoppas att alla tar sig tid att läsa den här berikande boken “Islam, min dotters val”. Tack Carina!

Yvonne

3

 

Varmt rekommenderar jag denna bok: att få komma en människas tankar och känslor nära att få känna igen sig, beröras och förundras. En gripande berättelse om ett annorlunda val.

Johanna

2

Det är inspirerande att så nära och innerligt få följa Carinas kamp att hantera betydande förändringar i livet. För att behålla den kärleksfulla relationen mellan mor och dotter krävs både mognad och vilja att växa som människa. Rekommenderar verkligen boken “Islam min dotters val” till alla som vill reflektera över orsak och verkan i kärlekens tecken.

Benitha

1

En fantastisk bok som inte gick att släppa när jag börjat läsa. Tack för att du skrev den. Så många värdefulla insikter ❤️

Natasja

Reportage

Min bok “Islam : min dotters val” har uppmärksammats i ett flertal tidsskrifter, här nedan kan ni se några exempel.

Året Runt 34/2019

Aftonbladet Söndag

Aftonbladet

Tara