Om Mig

Hej!

Mitt namn är Carina Hjelm och jag brinner för att stödja människor. För att förmedla kunskap och väcka tankar till reflektion samt för att bygga mänskliga broar.

Jag är utbildad på Socialhögskolan, är hälsocoach samt yogaledare.

2018 utkom min självbiografiska roman: ”Islam, min dotters val”. Vilken handlar om min resa ur fördomar och rädslor till insikt och acceptans.

I ämnen utifrån boken håller jag föreläsningar, är anlitad av Talarmäklarna: https://www.talarmaklarna.se/speaker/carina-hjelm/
Det går även bra att boka föreläsning direkt via mig.

Under hela mitt liv har jag haft förmånen att arbeta med människor. Det är så berikande. Varje möte är unikt. Under tretton år var jag verksam i kommun med verksamhetsledning och bistånd.
2011 “bytte jag bana”, från eftervård till friskvård och utbildade mig till hälsocoach, PT, kostrådgivare och massör. Och året därpå föddes mitt företag: Sundare Livsstil. Strax därefter utbildade jag mig inom yogans värld.

Sundare Livsstil har samarbetat/samarbetar med Feelgood, Friskis, Korpen, Kontempel, Lena Spataget, Niana, Rotsunda Ängars hyresgästförening, Röda Korset och Yoginis & friends med flera.
Jag har genom åren arbetat med hälsotester, coachat i livsstilsförändringar, masserat, föreläst och hållit i Livsstegar. Livsstegen är ett program i 12 steg som vänder sig till alla människor. Att ha ett beroende är mänskligt.
Jag har tränat med barn med övervikt, långtidsarbetslösa samt lett yoga för alla åldrar. På olika företag och i yogastudios samt inom Kriminalvårdens slutna anstalter
för män.

För mig är livet en resa av lärande. Det finns alltid nytt att lära och inget är hugget i sten. Vi har alla möjlighet att förändras.

Varmt välkommen att höra av dig!
Se vidare under fliken Kontakt.

/Carina

Fotograf: Ewa Stackelberg

- Medverkat I -